VOORGERECHTEN

** Salade met roodlof, zoetzuur van bleekselderij, oude kaas van Vierhuizen en gerookte pinda €11,50

** Kroket van rivierkreeft met piment d’espelette, saffraan mayonaise en salade €12,50

** Licht gegrilde steak, eekhoorntjesbrood, mecorino, castelfranco €13,50

Warm gerookte kabeljauw, bietjes, radijs, zalmeitjes, dille €12,50 Wisselend voorgerecht €12,50

 

 

 

   HOOFDGERECHTEN

** Eendenborst, saus van roze peperbes, zuurkool, nieuwe aardappel €23,00

** Stoofje van zeeduivel, kokkels, mosselen, dragon, witlof, geprakte aardappel en spinazie €23,00

** Gefrituurd ei met paddenstoelenragout, mini pastinaak, geroosterde wortel en chips €21,00

Steak tartaar van Westlands rund, friet en sla €23,00

Visspecialiteit €24,00

Vleesspecialiteit €23,00

  

** Bib-Gourmand Menu  * 3-gangen menu € 37,00    Voor | hoofd | na   Per tafel te bestellen

Chefs Menu                 4-gangen €49,00 |  5-gangen €57,00  |  6-gangen €65,00