VOORGERECHTEN

Paddenstoelenragout, bricdeeg, kwartelspiegelei, sterrekers  €11,50           

Kroketten van rivierkreeft, pepers, saffraan mayonaise en salade  €12,50

Gebakken kippenlevertjes, Zeeuws spek, gekonfijte sjalotten, portsaus   €12,50

Licht gegrilde pieterman filet, zoetzuur radijs wortel, foreleitjes, jonge spinazie  €13,00

Scheermessen met peterselie, knoflook en piment d’espelette €12,50

Wisselend voorgerecht  €12,50

 

 

   HOOFDGERECHTEN

Wildzwijn wangen met pepersaus, portobello, spruitjes, pommes Dauphines    €22,00

Stamppot met oude kaas van boerderij de Vierhuizen, gerookte pinda, gegrilde knolselderij, prei en crosnes  €21,00

Gebakken heek filet met bouillabaisse jus, kervelknolletje, geprakte aardappel met winterpostelein  €22,00

Onglet van Simmentaler rund, saus zwarte knoflook, wortel en frietjes    €23,00

Steak tartaar, koud geserveerd, met salade en frietjes  €22,00

Visspecialiteit    €23,00

Vleesspecialiteit   €22,00

 

 

 

Bib-Gourmand Menu   3-gangen menu € 36.50    Voor | hoofd | na   

Chefs Menu                 4-gangen €45,00  |  5-gangen €52,50  |  6-gangen €59,50