Menu á la carte
(See English menu below)
Olijven
4,50
Mix charcuterie
14,00
Gegrilde toast met Cantabrische ansjovis, boter & Roscoff ui
5,00
Gegrild aardappelbrood met gekonfijte knoflook & lardo
6,50
Zuurdesembrood met gezouten boter
4,75
Frites met mayonaise 6,00
_______
Terrine van varkensnek en eend met pruimen ketchup & cornichons
17,50
Rundertartaar, gerookte crème crue, aardpeer & wilde veenbes
19,50
Rode biet, peer, radicchio, mierikswortel & shiso
18,00
Boerenkool, kalettes, ricotta, ansjovis & walnoot
17,00
Zeeuwse mossel, cider & miso
19,50
Morille, Shiitake, koningsboleet, eigeel & zwarte knoflook
24,00
Kalfszwezerik, La Ratte & honing
32,00
Skrei, gegrilde spruit, Cime di Rapa & Hollandse garnalen
31,00
Varkenswang, peterseliewortel, kweepeer & mosterd
25,50
Simmentaler Côte de Boeuf (1000gram), salade & frites
80,00
_______
Chocolade ganache, gezouten honing karamel & hazelnoot
13,50
Rabarber, gebakken room, olijfolie & bloedsinaasappel granita
11,50
Kaas selectie
15,00
Menu
Olives
4,50
Mixed charcuterie
14,00
Grilled toast with Cantabrian anchovy, butter & Roscoff onion
5,00
Grilled potato bread with confit garlic & lardo
6,50
Sourdough bread with salted butter
4,75
Frites with mayonnaise
6,00
_______
Pork neck and duck terrine with plum ketchup & cornichon
17,50
Beef tartare, smoked crème crue, Jerusalem Artichoke & lingonberry
19,50
Beetroot, pear, radicchio, horseradish & shiso
18,00
Kale, kalettes, ricotta, anchovy & walnut
17,00
Mussels, cider & miso
19,50
Morille, shiitake, king oyster, egg yolk & black garlic
24,00
Winter cod, grilled Brussel sprouts, cime di rapa & brown shrimp 31,00
Pork cheek, parlsey root, quince & mustard
25,50
Simmentaler Côte de Boeuf (1000gram), salad & frites
80,00
_______
Chocolate ganache, salted honey caramel & hazelnut
13,50
Rubarb, baked cream, olive oil & blood orange granita
11,50
Cheese selection
15,00