VOORGERECHTEN

*Bric deeg met paddenstoelenragout, kwartelspiegelei en boerenkoolchips €12,50

*Kroket van rivierkreeft, Spaanse peper, saffraan mayonaise, salade €12,50

*Gebakken kippenlever met Zeeuws spek, sjalotten en portsaus €12,50

Terrine van wild zwijn chutney van appel en dadels, sesamcrackers €12,50

Buikspek van Livar varken, avacado, tomaat, venkel en dragon €12,50

Wisselend voorgerecht €12,50

 

 

 

   HOOFDGERECHTEN

*Langzaam gegaarde kalfsucade, saus van rode wijn en sjalot, wortel en friet €23,00

*Scholmoot, saus van geroosterde paprika, wilde spinazie, geprakte aardappel met raapstelen €23,00

*Stamppot met raapstelen, gegratineerde geitenkaas, mosterdsaus, geroosterde bietjes, linzen en shi-i-take €21,00

Lams rump steak, paddenstoelenjus, rode en witte spitskool, taugeh, kerrie Dauphine €23,00

Visspecialiteit €24,00

Vleesspecialiteit €24,00

 

 

 

Bib-Gourmand Menu  * 3-gangen menu € 36.50    Voor | hoofd | na   Per tafel te bestellen

Chefs Menu                 4-gangen €45,00  |  5-gangen €52,50  |  6-gangen €59,50