VOORGERECHTEN

** Lofsalade met Leidse oplegkaas, rode appel en gerookte pinda €11,50

** Gebakken kippenlever met Zeeuws spek, sjalotten en portsaus €12,50

** Kroket van rivierkreeft, jalopeno peper, saffraan mayonaise, salade €12,50

Kalfsrosbief met kabeljauwmayonaise, kapper appel, mosterdsla €13,50

Wisselend voorgerecht €13,50

 

 

 

   HOOFDGERECHTEN

** Onglet van Simentaler rund saus van rode wijn en ui , wortel en friet €23,00

** Gebakken heekfilet , stoofje van minioctopus, stamppot met winterpostelein €23,00

** Gefrituurd ei, paddenstoelenragout, boerenkool, venkel en aardappelchips €21,00

Iberico nek saus met roze peperbes , geroosterde biet, Charlotte aardappel €23,00

Steaktartaar van Simmentaler rund met salade en friet €22,00

Visspecialiteit €24,00 

  

** Bib-Gourmand Menu  * 3-gangen menu € 37,00    Voor | hoofd | na   Per tafel te bestellen

Chefs Menu                 4-gangen €46,50 |  5-gangen €54,00  |  6-gangen €61,50