Graag werken we met seizoens gebonden en regionale producten. Het menu wisselt hierdoor regelmatig en er zijn altijd dag specialiteiten afgestemd op het seizoen.
— Bas Oonk
Lydia van Kaasboerderij de Vierhuizen

Lydia van Kaasboerderij de Vierhuizen

Kaasboerderij de Vierhuizen

Boerderij de Vierhuizen is een klein biologisch familiebedrijf, gevestigd op de grens van de gemeenten Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg. Het is een melkveehouderij met ca. 40 melkkoeien, 20 kalveren en pinken, en 20 ooien (moederschapen). Van een deel van de melk wordt op de boerderij echte boerenkaas van speciale topkwaliteit gemaakt. Ook is er een winkeltje op de boerderij. Ook maken zij speciaal op verzoek kas voor ons. o.a. wilde venkelzaad kaas.

Pieterman

Pieterman

Hollandvis

Minstens 1 x per week gaat Bas Oonk naar Hollandvis bij de Visafslag in Scheveningen Haven. Hier zoekt hij de vangst van de dag uit en kijkt wat er het beste bij het menu van de week past. Bas probeert zoveel mogelijk met Noordzeevis te werken die op dat moment in het seizoen beschikbaar zijn; Schol, Wijting, Pieterman etc.

Jopenbier

Jopenbier

Jopenbier

Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Het biermerk heeft met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) Haarlem weer terug op de kaart gezet als bruisende brouwersstad. Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en creëert originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten.