BierSpijs Wandeling
Jun
3
12:00 PM12:00

BierSpijs Wandeling

Na het succes van vorig jaar is ook deze wandeling weer terug in de agenda! Midden in de zomer is een BIER SPIJS WANDELING natuurlijk helemaal op z'n plaats, zeker in het mooie Den Haag! 

Op zondagmiddag 3 juni wandel jij met je familie, vrienden, collega's en andere bierliefhebbers langs zes toprestaurants die jullie graag hun kunsten willen vertonen op het gebied van Bier en Spijs! 

👯 De BierSpijs Wandeling! 👯
Bij alle zes de stops krijg je een prachtige en zorgvuldig uitgezochte bier spijs combinatie te proeven. Je wandelt van het ene naar het andere restaurant op eigen tempo en gelegenheid van 12:00 uur to 17:00 uur. 

Heet jouw eerstgeborenen IPA? Ben je dol op Dubbel en ken je het verschil tussen Weizen en Witbier? (Of wil je het leren?) Bel je vriendjes en bestel die kaarten! 🍺

➖ ➖ De BIERSPIJS Restaurants ➖ ➖
➕ Restaurant Basaal
Hier op de toepasselijke Dunne Bierkade kookt men al 15 jaar op hoog niveau. Bas kookt graag met regionale producten en ook voor de lokale brouwers staat de deur wagenwijd open!

Bier en Spijs wandeling-12.jpg
View Event →
FoodLabs 5 elementen 5 smaken
Apr
22
6:00 PM18:00

FoodLabs 5 elementen 5 smaken

Foodlabs 5 elementen 5 smaken

Na het succes van afgelopen jaar is er dit jaar ook weer het culinaire en creatieve 5-gangen diner bereid door 5 Haagse chefkoks. Het uitgangspunt voor de gerechten zijn de 5 elementen, iedere chefkok maakt een gerecht met als leidraad één van de elementen. Restaurant Basaal is dit jaar gastheer van Foodlabs.

View Event →
Vegetarische Restaurantweek
Mar
5
to Mar 11

Vegetarische Restaurantweek

Van 5-11 maart 2018, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond, een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: je zult verrast worden.

Die week serveren een keuze uit:

  • Vegetarisch 3-gangen dinermenu voor €25.-        

  • Luxe vegetarisch 5-gangen dinermenu voor €50.-

Bitterbal van falafel vegaterische
geitenkaasje van Vierhuizen
View Event →
WijnSpijs Wandeling Den Haag
Feb
25
12:00 AM00:00

WijnSpijs Wandeling Den Haag

Op zondag 25 februari is het weer tijd voor het allerleukste uitje voor foodies en winelovers in Uilebomen - de WijnSpijs Wandeling! 

Deze leuke wijk in hartje #DenHaag barst van de toffe zaken waar met liefde en passie gekookt en geserveerd wordt. Ontdek ze allemaal op een heerlijke zonnige zondag! 

Stel je voor... Verzamel rond het middaguur voor een bakkie in de zon en slenter daarna van topzaak naar prachtig restaurant voor een heerlijke ervaring: elk restaurant serveert een signature dish mét zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijn. De perfecte manier om toffe zaken te ontdekken en weer even helemaal bij te kletsen. 

▬ ▬ De WijnSpijs Restaurants ▬ ▬
➕  Restaurant 6&24
In deze nieuwe zaak - opening 9 januari 2018 - zwaaien Rik en Saskia de scepter! Rik werkte lange tijd voor Jonnie Boer en vind het nu tijd voor een eigen zaak. Spannend! 

➕ Restaurant Basaal
Hier op de Dunne Bierkade kookt men al 15 jaar op hoog niveau. Bas kookt graag met regionale producten en maakt een feestje van elke wijnspijs combinatie! 

➕ Brasserie Buitenhof
Brasserie Buitenhof staat voor ambachtelijk, uit de streek en biologisch. Uit de keuken komen smaakvolle klassiekers uit de mediterrane keuken. Bij deze horecafamilie voelt het als thuiskomen! 

➕ Eten bij Werelds
Wereldse smaken aan de 'Avenue Culinair'! Op deze leuke plek aan de Dunne Bierkade serveren ze het allerlekkerste uit alle wereldkeukens. 

➕ The Penthouse restaurant skybar (Haagse Toren / Strijkijzer)
Op grote hoogte dineren? Alleen voor het uitzicht moet je hier heen. Maar ook de gerechten, bediening en de wijnen zijn van 'hoog' niveau! 

➕  Restaurant M
M staat bekend om haar lieve en opmerkzame bediening die van wanten weet. Laat je in de watten leggen door deze toppers aan het Groenewegje. 

▬ ▬ Info ▬ ▬

◆ Tickets €55,-

◆ Benieuwd naar alle WijnSpijs Wandelingen? Bekijk onze hele agenda: 👉  https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/#agenda

View Event →